Vacature vertegenwoordiger

Voor Windmolens op Maat zoeken wij een vertegenwoordiger. Meer informatie in de onderstaande pdf:

Download hier de vacature in PDF.


Vacature Constructiebankwerker montagemedewerker

Hulst Innovatie B.V. en Hulst Innovation Cable Equipment B.V. zijn een innovatieve machine- en constructiebouwer. Vanaf 1994 zijn wij uiteenlopende bedrijven van dienst met onze eigen innovatieve oplossingen. Oplossingen die het werk van onze klanten over het algemeen duurzamer, makkelijker, efficiënter en/of goedkoper maken.

Zo stonden we in 2016 bijvoorbeeld in de MKB Innovatie top 100 met onze de 3C carrousel, een nieuw soort draaimelkstal met een ingenieus zwenkmechanisme van de voerbakken met gecontroleerde krachtvoerafgifte en een hoge capaciteit. Ook in de offshore zijn we actief met bijvoorbeeld onze eigen ontwikkelde turntables. Andere klantvragen op het gebied van machinebouw leiden in het verleden tot efficiencyverhoging of andersoortige procesondersteuning. Ook op het gebied van duurzaamheid en alternatieve energie blijven we niet achter; we leveren bijvoorbeeld windmolens voor particulieren en bedrijven.

We werken vanuit Westeremden en Appingedam met een hecht team van gemiddeld 21 vaste medewerkers en een aantal ZZP-ers. De lat ligt elke dag hoog; we heten niet voor niets Hulst Innovatie en Hulst Innovation Cable Equipment. Zie ook: www.hulstinnovatie.nl en www.hulstcableequipment.com.

CONSTRUCTIEBANKWERKER/MONTAGEMEDEWERKER
allround innovatieve techneut

De functie
Als constructiebankwerker/montagemedewerker kun je de specifieke wensen van onze klanten verwerken in gedegen constructies. We hebben een breed pakket aan interessante producten, bijvoorbeeld turntables voor de offshore, speciale machines en innovatieve inrichting van melkstallen. Elke opdracht is weer bijzonder, feitelijk is elke opdracht maatwerk. Je houd rekening met het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Je volgt je vakgebied en traceert verbeterpunten aan bestaande machines en producten. Je maakt deel uit van een klein dynamisch team met een Groningse mentaliteit. In het kader van je werkzaamheden ben je nauw betrokken bij elk project.

Wil je je dagelijks met volle overgave storten op onze projecten? Dan kunnen we zomaar eens goed bij elkaar passen……

Gevraagd wordt

Interesse? Neem dan contact op met:

Hulst Innovatie B.V. / Hulst Innovation Cable Equipment B.V.
0596-551895 / 0596-551514

Download hier de vacature in PDF